Első negyedéves Liga eredmények

Végre visszajutott hozzám a laptop az eredményekkel, úgyhogy izibe be is másolom őket ide. Hamarost felmegy a weboldalra is, csak ott hosszabb az átfutási idő.

Fanatikussok:

Hely Név Sereg Festés Sport Csaták Összesen
1. Gaál Zoltán (Zaggar) Eldák 16 13 45 74
2. Kovács Tibor (Loki) Űrgárdisták 18 14 35 67
3. Földvári Gábor (Föccer) Orkok 17 15 30 62
4. Czikmántory Tamás (Cziky) Káosz (Fekete Légió) 14 15 25 54
5. Gutpintér Tamás (Guppi) Eldák 12 15 25 52
6. Bodor Mátyás (Ashiquor) Káosz (Slaanesh) 14 15 20 49
7. Bertyák István (Tiberius) Inkvizíció (Démonvadászok) 18 15 15 48
8. Polyák László (Gazember) Káosz 19 14 15 48

Felderítők:

Hely Név Sereg Festés Sport Csaták Összesen
1. Szabó Sándor (Jinx) Káosz 17 14 35 66
2. Geske Dániel Ádám (Geske) Űrgárdisták 14 14 35 63
3. Rátkai Gergely (Ducimax) Káosz 18 15 30 63
4. Lengyel Balázs ( Thanatos) Űrgárdisták 14 13 30 57
5. Csiszér Gergely (CLaWz) Tiranida 14 12 30 56
6. Lajkó László (Woody Sheriff) Űrgárdisták 11 14,5 30 55,5
7. Habony János (Sgt. Komarov) Űrgárdisták 14 15 25 54
8. Csuka Ádám (Uborka) Tau 19 15 10 44

A Legszebb Sereg pedig Tiberius Szürke Lovag bagázsa lett, ezen felül a Legszebb Objektívák versenyét is ő nyerte. 
Gratula minden győztesnek, és köszönet minden megjelentnek!

Tervek, tervek, tervek

Tervek biza vannak, nem is kevesen.

Először is, a Fanatikuss weboldalt szeretném szépítgetni – a jelenlegi dizájn hasonlít kissé a Trollosra, nomeg elég macerás változtatgatni a menüket, úgyhogy majd kap egy szép új ruhát, remélhetőleg minél hamarabb. Eddig időm nem volt rá, most meg a notebook, amin az egész cuccos van, ottragadt Gazembernél. Ha végre visszakapom, akkor megcsinálok pár új fejlesztést is, pl. eseménynaptárt, Fantasy Liga oldalakat, örökranglistát, meg legfőképp a játékosokról és a seregeikről. Ha össze tudom végre rakni, klassz lesz!

A Ligával kapcsolatban meg elsődleges ojjektívánk a terepasztalok rendbe tétele. A tavalyi kérdőíves felmérésünk eredményeképp kiderült, hogy hiába gondoljuk mi, hogy milyen klafák,  nem tetszenek mindenkinek az új terepek, úgyhogy szépítgetünk rajtuk egyet. És hamár, akkor gyártunk újakat is. Első körben házromokat, de lesznek lövészárkos tereptárgyak is, sőt, ha időnk engedi, fajspecifikus asztalokat is összerakunk. Anyag, ötlet van, csak az időnek vagyunk híján sajnos.

Lassan készülnek objektíva-jelzők is, ezek elkészítésről majd láthattok itt is képeket. Egyelőre az űrgárdista seregek örülhetnek majd, mert ők kapnak pár szép ojjektívát, de folyamatosan rakunk össze a más seregek számára is hangulatos kis jelölőket (mert szépek a kis színes papírfecnik a koponyákkal, de azért valami kisebb, sereghez illő, hangulatos modell csak jobb).

Ha esetleg valami csoda folytán marad időm rá, akkor pediglen építgetem a saját seregemet is. Egy drop-pod vár összerakásra, meg egy csomó űrgárdista és káoszgárdista alkatrész, hogy Sternguard osztaggá álljanak össze egy szép napon. Plusz egy Tigurius-variánst is össze szeretnék még rakni, mert a meglévő modellt a feleségem nem engedi átfesteni Mortis színekre. :-) Jah, és egy halom felderítő is szeretne kész lenni, meg terepasztalon lövöldözni, csak az a kérdés, hogy mennyire akarom konvertálni őket. :-)

…és akkor még Laca barátom Blood Angel seregéről nem is beszéltem, amit én szoktam neki festegetni. Drop pod és Sternguard ott is figyel, nagy szemekkel, csak ezeket nem kell konvertálni. Így nem is olyan izgalmasak. :-) Bár, meg kell mondjam, néha szeretek BA-kat is festeni, mert nem kell különleges színsémákon gondolkodni, csak kifesteni az adott sémára, és már kész is.

Laca seregével kapcsolatban van még egy másik ravasz tervem is: mivel ő nagyon szép gyűjteményt halmozott fel régi és ritka figurákból, ezeket lereszelve és a lealapozva bemutatom itt a nagyérdeműnek, hisz ezeket a figurákat tényleg nagyon ritkán látni, pláne jó felbontású képeken.

Azt hiszem, nem fogok unatkozni…

Indul a Liga-blog!

Üdvözlünk a Fanatikuss Liga blogján!

Biztos felmerül a kérdés, hogy miért is kezdünk blogot írni, meg miről, és különben is, hogy, mikor, merre, hány méter (és még esetleg, hány éves a kapitány)?

Nohát, az ok az, hogy szeretnénk megosztani gondolatainkat és terveinket a versennyel és a hobbival kapcsolatban, s mivel erre “élőben” viszonylag nehéz időt szakítanunk (van két nagycsaládos meg két elfoglalt ember a szervezők között), marad a webes forma. Meg így talán több érdeklődőhöz jut is el a dolog. És jobban meg is beszélhető egy-egy téma, mint a “statikus” weboldalunkon. No persze, az is szerepet játszott, hogy újabban egyre többen kezdenek blogot írni a játékosok közül, és mi sem szeretnénk kimaradni! :-)

S hogy mi lesz a tartalom? Terveink, elképzeléseink a versennyel kapcsolatban, érdekes infók a játékokról, modellekről, valamint e mellett az éppen készülő tereptárgyakról, jópofaságokról, és persze modelljeinkről is. Reményeink szerint a négyből legalább ketten fogunk ide írkálni, és így elég gyakran tudunk frissülni is.

Gyertek minél gyakrabban, és meglátjátok!

WordPress Themes