Közeledik az őszi Liga…

…úgyhogy van tennivaló bőven.

Aki még nem olvasta, annak mondom is rögvest, hogy a korábban meghirdetettel ellentétben nem szeptember 26-án lesz, hanem egy héttel korábban, 19-én rendezzük az eseményt. Adódtak néminemű problémáink a rengeteg cucc odaszállításával, úgyhogy ehhez mérten kellett változtatnunk az időponton. Reméljük, ezzel nem tántorítunk el senkit az eljöveteltől, s nem ezért marad félig festett valamelyik egység!

A nyár jól elszállt, és jól nem is írtunk ide, pedig tervek voltak/vannak, de aztán idő meg nem volt rájuk. Hogy pont a punnyadós nyáron kelljen betömörülnie a munkának, elég gáz… Node aztán most már csak összekapjuk magunkat, mert az őszi versenyt szokásosan klafán szeretnénk megcsinálni!

Keményen agyalunk a küldetéseken, egyelőre egy biztos, a szabálykönyvből eddig le nem játszott “gyakós” variáció. A pontozáson lehet, hogy variálunk, mert az már a legutóbbi felmerülésekor is komoly vitát generált. Ötleteket elfogadunk! ;-)

A másik kettő is ütöm-vágom lesz, csak még a pontos formájuk nincs meg. De remélhetőleg sikerül kifacsarni valamit a fejünkből, és pontot tenni a végére – pláne, hogy a jelenlegi tervezettek komoly hatással lehetnek a seregösszeállításra.

Aztán, Uborka még év elején felvetette azt, hogy máshogy kellene csinálni a jelentkezést, mivelhogy mindig van a huzavona, hogy ki mikor jelentkezik már végre már. Na, e helyett azt fontolgatjuk, hogy a nevezési díj annyi amennyi, ha legkésőbb a verseny előtt egy hétig neveztek, viszont ezután már valamennyivel több (+500 vagy + 1000). Node, egészen a verseny reggeléig lehetne nevezni. A proginkkal gyorsan megvan a sorsolás, tehát az nem gond (pláne ha az illetékes programozó taváris kijavítja), annyi hátrány lesz, hogy minden szervező ott állhat kétféle sereggel, hogy a páros létszámot garantálni tudjuk. Plusz, aki későn jelentkezik, csak kitöltetlen játékos-lapokat és kitűzőt kaphat, amire ő firkálja rá a szükségeseket. Ezzel kapcsolatban ti mit gondoltok?

Más korszakos ötletünk nincs, viszont reménykedünk, hogy kijövünk már végre ebből a francos válságos depresszióból, és mindenkinek nagyobb kedve lesz játszani, meg versenyekre járnia (főleg persze Ligára, mert még a nem szentenek is maga felé hajlik a keze).

Jah, és ne feledjem, lesz megint Legszebb Ojjektíva verseny, plusz a múltkori Legszebb HQ után most az Elit egységeknek rendezünk szépségversenyt! A nyeremény a szokásos, bónusz belépő a következő versenyre. Gyertek, fessetek, versenyezzetek!

(Én meg ígérem, írok gyakrabban. Van mit, olvastam pár jó könyvet, amiket csak ajánlani tudok.)

WordPress Themes