A szeptember 19-i Liga küldetései

Nah, csak kiszenvedtük végre… :)

1. KÜLDETÉS: MEGSEMMISÍTÉS
Néhány csatának egyetlen célja van – kutasd fel az ellenfelet, mérj rá csapást és törd meg a további ellenállását.
Győzelmi feltételek
A játékosok a csata végén minden teljesen megsemmisített ellenséges egység után kapnak pontokat. Adjátok össze, hogy összesen hány pontnyi ellenséges egységet tudtatok teljesen megsemmisíteni, és ez alapján kapjátok a Ligapontokat.
Felállás: Hagyományos ütközet
Pontozás: Fanatikuss Kategória esetén minden elpusztított 75 pont után jár egy Ligapont, a Felderítők versenyében 40 pontonként jár 1 Ligapont. Természetesen a maximális 25 pontnál többet nem érhetsz el.

2. KÜLDETÉS: TAKTIKUS MEGSEMMISÍTÉS
A csatákat általában a sokkcsapatok döntik el, de a kitartó gyalogság nyeri meg. Ezért a feladatod most az lesz, hogy pusztíts el minél többet az ellenség pontszerzőiből, és őrizz meg minél többet a sajátjaidból!
Győzelmi feltételek
A csata célja, hogy minél több ellenséges pontszerző egységet semmisíts meg, és minél több sajátod maradjon az ütközet végére. Miután végeztetek, számold össze, hogy hány pontnyi ellenséges pontszerzőt semmisítettél meg, és hány pontnyi maradt.
Felállás: A csaták hajnala
Pontozás:
Fanatikuss Kategória esetén minden elpusztított 75 pontnyi ellenséges pontszerző egység után jár 1-1 Ligapont, a megmaradt saját pontszerzők esetében pedig 150 pontnyi modellért jár 1 Ligapont. Felderítő Kategória esetén minden elpusztított 50 pontnyi ellenséges pontszerző egység után jár 1-1 Ligapont, a megmaradt saját pontszerzők esetében pedig 75 pontnyi modellért jár 1 Ligapont. Természetesen a maximális 25 pontnál többet most sem érhetsz el.

3. KÜLDETÉS: TERÜLETFOGLALÁS
A csatamezőn elszórva felszerelés, sebesültek, ellátmány és más, a háború szempontjából értékes hadianyag hever, amit a két sereg különb-különb okok miatt szeretne megszerezni.
Harcolnod kell tehát, hogy átfésüld a területet és minél nagyobb részét elfoglald.
Győzelmi feltételek
Mielőtt kiválasztanátok a felrakási zónát (lásd lejjebb), el kell helyezni 6 célobjektumot az asztalon. Az a játékos, aki a rádobást nyerte, meghatározza az első célpontot (elhelyez egy jelzőt, kijelöl egy tereptárgyat, vagy bármely más módszerrel – lényeg, hogy egyértelmű legyen). Ez után a másik játékos teszi ugyanezt, majd felváltva, amíg az összes célobjektum helyét meg nem határozzátok. A célpontok nem kerülhetnek járhatatlan terepre, és nem lehetnek 12˝-nél közelebb egymáshoz, illetve az asztal széléhez.
Ha ezzel készen vagytok, kezdődhet a seregek elhelyezése, ahogy az a felrakási résznél szerepel.
A célpontot akkor ellenőrzöd, ha a játék végén legalább egy pontszerző egységed 3”-nél közelebb áll hozzá, és egyáltalán nincs ellenséges egység ilyen közelségben (bármilyen, nem csak pontszerző).
Felállás:
Támadó él
Pontozás:
Minden jelzőért, melyet te birtokolsz, 5-5 Ligapontot kapsz. Természetesen a maximális 25 pontnál többet most sem érhetsz el.

WordPress Themes