A Jubileumi Osztag – 2. rész

Jónapokat!

Kicsit csaltam, mert nem a múlt héten posztoltam ezt a hozzászólást, úgyhogy még plusz egy óra meló látható rajtuk (illetve nem nagyon, mert apró részletek green stuffolása volt, ami nem olyan látványos).  Na lássuk, mely figukkal sikerült haladnom!


Brother Kittet faragom erősen: egyrészt a balta végét sikerült leszednem, és félig felszerelnem az új fejet, másrészt az itt pont nem látható bal hátsó traktust, ahol a félreöntés van. A balta még nem végleges, kell egy kicsit reszelni, hogy ne legyen ilyen ferde, aztán csapolni, hogy a helyén is maradjon, végül pedig egy ujjat modellezni a csóka kezére, mert azt az előző fegyver eltávolításakor levágtam (útban volt, na). Sityakot nem kap a derekára kötve, mert az túl nagy, sajna, és a lábfeej is marad így, a próbáltam szépíteni rajta, de nem alakul.

Brother Reeves rettenetesen béna sisakját lefaragtam, a lábát átvariáltam, így már szebb. Még a bal lábfej kap egy nagyobb peremet (mint a jobb oldali), és kész.

A Kapitány kardját alakítom, mint látható, már ott a zöld anyag, csak még le fogom reszelgetni, hogy szép legyen.

Egyelőre így állok, a héten pedig folytatom a munkát. Ha túl leszek a faragáson/szobrászkodáson már látványosabb lesz a haladás.

WordPress Themes