Blogok, modellek, érdekességek 2.

A két háromnapos hét abból a szempontból klafa volt, hogy keveset kellett dolgozni, és sokat lehetett otthon lenni, de abból a szempontból kevésbé, hogy aztán jól feltorlódtak a melók, és ahelyett, hogy tudnám fordítani a Horus Heresy szabálykönyvet, kénytelen vagyok azokat csinálni. Nohát.

Node, hogy ne maradjatok érdekes bambulnivalók nélkül, íme, itt van a legelső űrgárdista-festési útmutató. A képek szépek, a modellek kissé bénák a maiakhoz képest, a szöveg meg totálisan más, mint a jelenlegi fluff, szóval ámulni és derülni egyaránt alkalmas!

Na, hogy tetszenek? :-)

Két linket is ajánlok, amelyeket korábban még nem, pedig hasznosak:

L’Astropate: Egy olasz nyelvű oldal, mely igen hatékonyan vadássza és ossza meg az új híreket, pletykákat, kiszivárgottt infókat és képeket a GW és az FW háza tájáról. Olasz tudás nem szükséges, angolul is megjelenik minden érdekes.

Feit 212: Szintén újdonságokat gyűjtögető oldal, de ez teljesen angol nyelvű.

A kettőt végigpörgetve tuti képben lesztek, hogy mire számíthattok a jövőben kedvenc hobbink tájáról.

Egyébként pedig, újabb inspirációt kaptam Laca classic figurájának elkészítéséhez: megkaptam az úriembertől összevont szülinapi/karácsonyi ajándékként a “Brotherhood of the Storm” HH-novella 2035-dik sorszámú, dedikált példányát, úgyhogy nagyon jó lesz belehúznom… Fejben megvan a modell, már “csak” meg kéne csinálni és kifesteni.

Remélem, jövő héten már valami ütősebb tartalommal jelentkezem, elvileg lefutott  a nagy hajtás.

WordPress Themes