…vagyok

Jónapokat!

Csúnyán eltűntem pár hónapra, ami nem szép tőlem. Volt nyaralás, kis betegeskedés utána, előtte meg egy halom meló. Plusz lesz egy nagy projekt őszre, arra is előre kell készülni:

Rozi gyerek (egyelőre sárgában), “élőben” majd szeptember közepén. Izgalmas lesz, az biztos. Lehet, hogy kár volt eladni a Sista sereget? :-)

Node ne szaladjunk előre,  szaladjunk vissza: nyaralásra ezúttal okosan elvittem a festékeket és pár figut, úgyhogy kipróbáltam a napfénynél való festést is. Klafa! :-) Végre láttam, mit csinálok… Eredménye is van, lássátok feleim ti is:

…vagyis Kitt testvér elkészült végre (ki találja ki, melyik légió?), és már csak ketten vannak, akikkel még lógok a Jubileumi Osztagból. Velük sincs már rettenetesen sok meló, de az elmúlt két hétben nem tudtam dolgozni rajtuk.

Ez meg egy ajándék figura Lacának, ha már a Blood Angels karaktere nem akar sehogy sem elkészülni. Eredetileg Gabesz festése, én csak a purity seal-eket csináltam meg, plusz a talpat. Igen, utólag már én is tudom, hogy nem volt jó ötlet zöld démonfejet rakni a zöld fűbe…

Elmaradt még jó rég a “melyik légióba szeretnél tartozni, ha az Eretnekség idején élnél” kérdés kiértékelése, úgyhogy ezt is megejtem:

novakmate: 1 pont
Pufi: 1 pont
Fromthedeep: 1 pont
ELiT: 2 pont

Jah, és az az előtti kérdésre (“milyen űrgárdista spec. szervet szeretnétek?”) se írtam eredményt, ejnye-ejnye. Úgyhogy most:

novakmate: 1 pont
Pufi: 1 pont
Bulba: 1 pont
kabaman: 1 pont

Így a verseny állása:

novakmate: 3 pont
Pufi: 3 pont
Szentelit/ELiT: 3 pont
Fromthedeep: 1 pont
Bulba: 1 pont
kabaman: 1 pont

Na, alakul. :-)

Elolvastam a “Mark of Calth” novelláskötetet, hát, annyira nem ájultam el tőle. Persze Graham McNeill rajongóknak sok utalás van bennük (az Ultramarine és az Iron Warriors regényekre), de ezért kár egy egész könyvet teleírni… Az utolsó három írás viszont kifejezetten jó (The Underworld War by Aaron Dembski-Bowden, Athame by John French, Unmarked by Dan Abnett – bár ennek nincs vége). Írjak róluk hosszabban is?

Na ennyi belőlem, legközelebb valami kevésbé személyessel jövök (pl. új SM Kódex, az új figuk meg a pletykák).

10 hozzászólás

 • By ambasa, 2013. augusztus 24. szombat @ 09:06

  Gratulálok!

  TG

 • By novakmate, 2013. augusztus 24. szombat @ 10:21

  Kitt testvér a Damned legion rendház tagja
  akiknek a rendházuk neve (amíg éltek)Tűzsólymok volt

 • By Archangel, 2013. augusztus 24. szombat @ 20:04

  novakmate:
  Nem rossz az okfejtés, de gondolkodjunk Légiókban :-) A második képen, a vállán van némi segítség. ;-)

 • By ELiT, 2013. augusztus 25. vasárnap @ 01:51

  ELiT és szentelit ugyan az csak néha elfelejtem hogy hol melyiket használom

 • By Archangel, 2013. augusztus 26. hétfő @ 11:58

  EliT:
  Oks, javítottam.

 • By Petrow, 2013. augusztus 27. kedd @ 11:36

  Gratula! De azért vigyázni, az ultrahang szivatós; biztos, ami biztos, készüljetek egy fiúnévvel is, nehogy az ügyeletes orvosról kapjon nevet a gyerek :)

 • By novakmate, 2013. augusztus 30. péntek @ 19:33

  ja world eaters csak megzavartak a lángok.:).Gratula a kislányért

 • By novakmate, 2013. augusztus 30. péntek @ 19:42

  egy kérdés:A hamis istenek könyvet érdemes lerendelnem?A történet folytatása vagy külön story? azért tartok tőle mert más írta és az első rész nagyon tetszett és nem akarok csalódni

 • By Archangel, 2013. szeptember 2. hétfő @ 12:42

  novakmate:
  Köszi a gratulát! Örülök, hogy leesett a XII. légió! :-)
  A “Hamis istenek” mindenképp kell, mert az a sorozat második kötete, és abban lesz majd Horus megkísértése. Az írók váltakoznak, kötetenként más és más lesz, meg persze visszatérnek (Abnett és McNeill elég gyakori). A történet fokozatosan bontakozik ki (a sorozat jelenleg már túl van a huszadik köteten), és a regények legalábbis kellenek, hogy az egészet lásd. Vagyis hosszú menet lesz ez, arra készülj! :-)

 • By Pufi, 2013. szeptember 3. kedd @ 13:45

  Gratulálok! :) És én is csak azt tudom javasolni hogy jó ha van egy fiunév is. Nekem a legkisebb tesómat kislánynak saccolták és anyám majdnem infartust kapott mikor volt valami a lábaközt! XD Egy gyors “mi legyen a neve” telefonkonferencia után (meg hogy leszavazták az Ibram nevet) megkapta a nevét! Így lett Bajusz (Ibram) Bence! :)

  ..
  Bocs hogy sztoriztam csak úgy jött! Mindenesetre mégegyszer gratulálok! :)

Other Links to this Post

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról.

Szóljon hozzá most!

WordPress Themes