Impresszum
 


Hriczó Gábor (Archangel)

Webdizájn, html-szerkesztés (ejtsd: favágás), ötletelés, lelkesedés, szervezkedés (a kezdetek óta), noszogatás, internetes kapcsolattartás (esetenkénti vitatkozással), elmebeteg küldetések kieszelése, terjesztése, bíróskodás, időnkénti festés-pontozás, oklevél-gyártás, tárgyalás, egyezkedés, kunyera, konvertálás, figurafestés, rossz kockadobások.

 


Balikó András (Harlequine)

Szintén régesrégtől szervezkedés, művészeti vezetés, ötletelés, tereptárgy-gyártás, lelkesítés, festés-pontozás, békítés, helyszerzés, hangulatkeltés, fórumozás, elda figurák konvertálása, (ritkán) festése.

 

 


Csuka Ádám (Uborka)

Ő az Ember, Aki Tudja Az Összes Szabályt. Ennek megfelelően bíráskodik, segít a szabályokat, küldetéseket kitalálni, és még okos tanácsokkal is ellát. Tavaly még csak pártoló tag, de aztán rettenetesen bedolgozta magát, hogy ne csak a Games Dayre menjen el az ideje, hanem a Ligára is.

 

 


Kovács Tibor ("Crybaby" Loki)

Régi játékosunk, és új szervezőtársunk, egykoron még csapattársunk is. Különleges képessége, hogy bármikor, bármilyen helyzetben képes rosszakat dobni. Nomeg szépen is fest. Plusz hagyta magát rábeszélni a szervezkedésre, úgyhogy idén már ő sem sem a szervezőkkel kiabál, hanem a játékosokkal.

 


Polyák László (Sgt. Gazember)

Kiabálás, lelkesedés, ötletelés, netes (és élőszavas) beszólogatás, felvonulás és cipekedés bazi nagy autóval, asztalfestés, szervezkedés, megfelelő emberek ismerete, mártogatós festés mesteri szinten, játékosok lelkesítése, felvidítása.

 


Rátkai Gergő (Ducimax)

A székedfehérvári csapat lelke, szintén lelkes játékos, aki szervezőként is hasonló nekibuzdulással kezeli a dolgokat. Ugye mindenki emlékszik a konvertált Monyókjára? Annál rettenetesebb szörnyet nem látott még terepasztal...

A Ligát a múltban szervezőként segítették még: Ferenczi László (tfe), Bereczky Zoltán (Darkeron), Czeiner Dániel (Dante), Réthy Levente (Mekaniak), és Pauwlik László (Laca). Az ő munkájukért ezúton is köszönetet mondunk!