2005-ben úgy tűnt, hogy nyugalom lesz, békesség, meg sok-sok játékos. Ehelyett viszont lett pártszakadás, folytonos helykeresés, és megfogyatkoztak a játékosok is. Valószínűleg a zavargós idők nekik sem tettek jót...

Az évet helykereséssel kezdtük, hogy ne legyünk olyan messze a város központjától, és meg is találtuk az Almássy Téri Szabadidő Központot, mely kellemes helyszínt biztosított a versenynek, elsőre kellemes áron. Aztán úgy gondolták, hogy inkább fizessünk sokat, úgyhogy ott is hagytuk őket. Visszamentünk hát kedves iskolánkba, és ott folytattuk a Ligát. Év végére aztán megint költöztünk egyet, ismét vissza, egészen a Dohány utcába, aholis egy szép nagy (és kevéssé jószagú) tornateremben kötöttünk ki.

Mindezektől függetlenül, mindenféle újítással próbálkoztunk, saját küldetésekkel, új, lazább korrektségi szabályokkal, hogy a játékosokat folytonosan zaklathassuk valamivel, nehogy meg tudják szokni egyszer is a keretszabályokat. Változott a szervezők köre is, Réthy Levente jött, Darkeron ment.

Mindösszesen azonban - ahogy a képeken is látszik - jó kis csaták voltak, egyre profibb szervezéssel karöltve. és még szép díjakat is osztottunk! :-)

Mozgalmas év volt hát, sok csatával, az asztalok mellett és az internetes fórumokon egyarát!