2007-ben két dologgal leptük és (talán) örvendeztettük meg a játékosokat: Először is, elhagytuk az "objektívás" küldetéseket, és e helyett minden alkalomra kitaláltunk valami viccesnek gondolt feladatot (több-kevesebb sikerrel). Az "Időjárás-generátoros" és a "Vírusbomba-raktáras" küldetést például biztos nem felejti el senki sem! :-)

A másik izgalmas dolog az volt, hogy két rendezvényt összevontunk a "Legendás Hadvezérek, Legendás Csaták" versenysorozattal. Ennek oka főként az volt, hogy a csak egyik vagy másik rendezvényre járók megismerkedhessenek azzal a versennyel, amin még sosem voltak, mellékes (de fontos) oka pedig az, hogy azoknak, akik mind a kettőre járnak, ne kerüljön annyira sokba a hobbijuk.

Az év harmadik versenyét próbaképp egy nagyobb helyen, egy sportcsarnokban rendeztük meg, ám sajna azzal kellett szembesülnünk, hogy túl nagy falat ez még nekünk. Külső támogatás nélkül, csak a belépőkre hagyatkozva a jelenlegi létszám mellett biztos bukta egy ilyen kaland. úgyhogy maradt a szépen, lassan építkezés, és az elmélkedés, hogyan tehetnénk meg ezt a lépést, mely egy magasabb szintre emelheti az egész rendezvényt.