A tavalyi évre nagy-nagy meglepetéseket terveztünk, melyekből a legnagyobb, a Fantasy Ligával történő együtt szervezkedés sajnos nem jött össze egész évre, de remélhetőleg azért egy alkalommal (szepterben) sor kerülhet rá. Ez nekünk is régi tervünk, meg egyik fő támogatónk, a Kristálycsarnok is nagyon szerette volna, de aztán csak nem sikerült mindenben megegyezni. Azért ennek ellenére nem adjuk fel, építünk, szorgoskodunk, aztán legfeljebb jövőre térünk vissza a grandiózus tervekhez.

E mellett azért kisebb változásokat csak sikerül összehoznunk: a Ligát tovább közelítettük a nemzetközi versenyek szabályaihoz, és kötelezővé tettük a minimálisan 3 színnel, de teljesen kifestett seregeket. Elhagytuk az agyament küldetéseket is, és az alapkönyvekben szereplőket játsszuk a versenyeken. Ez elsőre sok játékost megbotránkoztatott, de aztán úgy látszik, hogy másoknak meg épp ezek a változtatások tetszettek. Reméljük, hosszú távon is jól működnek!

A válságos helyzet ellenére sikerült egy új szponzort is szereznünk, aki lehetővé tette, hogy a Felderítő kategóriában csökkentsük a belépti díjakat, és nagyobb biztonsággal szervezhessük a versenyt. A Kristálycsarnok révén szép díjakat is tudunk adni, úgyhogy a jó hangulathoz már csak az kell, hogy sokan jelentkezzetek és játsszatok!

Ennek érdekében igyekszünk idén is mindent megtenni, és fejleszteni mind a szervezésen, mind pedig a Liga megjelenésén! Gyertek, s meglátjátok rögvest, hogy sikerült!