A tavalyi év során a sok ötletet és fejlesztési elképzelést idő hiányában sajnos nem sikerült véghez vinnünk, és úgy tűnik, hogy a lebonyolításban bevezetett változtatások sem nyerték el a játékosok tetszését, mert év végére igencsak lecsökkent a látogatottságunk. Akik viszont eljöttek, azok többször is a kellemes, családias légkört dicsérték. Ennek aztán nagyon örültünk is, és végül - hosszas elmélkedés és belső viták után - úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk abba, hanem inkább változtatunk pár dolgon, hátha így visszatérnek azok is, akik ilyen vagy olyan indokok miatt elpártoltak tőlünk.

A szabályok terén visszatértünk a régi hagyományhoz, és idén növekvő pontszámmal támogatjuk a fokozatos seregépítést. Átalakítottuk a pontozást is, hogy kevesebb menjen festésre, és több a küldetések teljesítésére. Apropó, küldetések - maradunk a GW által kitaláltaknál, és ezeken legfeljebb minimális változtatásokat eszközlünk, azt is csak azért, hogy ne váljanak unalmassá.

Mivel az időhiány idén sem enyhül, ezért új szervezőket is bevontunk: Uborka immár nem csak pártoló tag, de bíró és szervező is lett egy személyben (mer' csak ő tudja az összes szabályt), valamint régi játékosaink, Ducimax és Loki is csatlakoztak a csapathoz. Annak érdekében, hogy könnyebben megközelíthető helyen legyen a verseny, és a tereptárgyaink is szebbek legyenek, összebútorozunk a Kristálycsarnokkal, és náluk rendezzük meg az idei Ligákat. Náluk egyelőre tizenhat ember fér el kényelmesen, de idén bővítik a klubhelyiséget, így ez a létszám csak nőni fog. Ha pedig olyan sokan leszünk, hogy tartósan nem férünk be, régi kedves iskolánk továbbra is áll rendelkezésünkre.

Jó jáccást idénre is, gyertek, mi rajta leszünk, hogy jól szórakozzatok!